Lid worden

Als je lid wilt worden van jongerenkoor Remember, dan ben je van harte welkom! Iedere donderdagavond repeteren we van 19.30 tot 21.30 uur in OLV van Zeven Smarten te Haalderen. Kom gerust eens naar ons luisteren of zing met ons mee.

Popkoor
Ons repertoire bestaat onder andere uit popmuziek. We verzorgen regelmatig optredens in de regio Lingewaard en Overbetuwe. Daarnaast zijn wij ook actief in Parochie De Levensbron, waar wij ongeveer één keer per maand een viering gericht op jongeren verzorgen. Hier zingen wij zowel popsongs als jongerenkoor muziek.

Activiteiten
Naast de repetities, optredens en vieringen organiseren we regelmatig kooractiviteiten zoals een midwinterfeest en kamp. Daarnaast verzorgen wij traditiegetrouw het Paasvuur in Gendt.

Contributie
Er zijn twee mogelijkheden om lid te worden van Jongerenkoor Remember.
Als je lid wilt worden van het popkoor en daarmee alleen repeteert voor de optredens, vragen wij een eigen bijdrage van €15,- per maand.
Als je daarnaast ook actief deel wilt nemen aan de vieringen gericht op jongeren, krijg je een korting van €10,- en betaal je nog maar €5,- per maand.
In beide gevallen zijn voor nieuwe leden de eerste twee maanden gratis.

Vragen?
Als je nog vragen hebt, kun je altijd iemand van ons koor aanspreken. Kom een keer langs of stuur een email naar secretariaat@jongerenkoorremember.nl