19 okt 2016

Zing mee met de Kerstnachtmis to Remember!

Submitted by Lian

Jongerenkoor Remember zal traditiegetrouw de kerstnachtmis op 24 december in de St. Martinuskerk in Gendt muzikaal opluisteren. En daarvoor zijn we op zoek naar enthousiaste zangers/zangeressen die samen met ons er een kerstnachtmis to Remember van willen maken!
Jongerenkoor Remember bestaat momenteel uit 14 enthousiaste leden die samen wel een aardig nootje kunnen zingen. Maar om met de kerstnachtmis iets extra moois neer te kunnen zetten, willen we zangers en zangeressen van harte uitnodigen om zich aan te sluiten bij ons. Schroom niet en kom vanaf donderdag 3 november a.s. gezellig met ons meerepeteren! Of je het nou gewoon leuk vind om in een koor te zingen, komt voor de gezellige sfeer of om alvast in kerststemming te komen: je bent meer dan welkom!
De repetities voor kerst zijn vanaf donderdag 3 november a.s. van 19:30-21:30 uur in de kerk in Gendt. De kerstnachtmis zal ook in Gendt zijn op zaterdag 24 december om 21:00 uur. Heb je vragen, neem gerust contact op met ons bestuur via secretariaat@jongerenkoorremember.nl. Hopelijk tot snel!

Kerst 2016